De Heeren van Vroondaal
Logo Logo

Wil jij graag wonen in De Heeren van Vroondaal? Bekijk nu waar de eerste 43 woningen op deze prachtige woonlocatie liggen! De woningen liggen pal aan Park Madestein en dichtbij duinen en strand.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke Mijn Eigen Huis-account. Inschrijven kan tot maandag 1 oktober a.s. 17.00 uur.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de luxe woningen in De Heeren van Vroondaal in het nieuwe Vroondaal Westmadepark? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in De Heeren van Vroondaal. Hebben meerdere kandidaten een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

De woningen in De Heeren van Vroondaal zijn klaar voor de toekomst. Alle woningen worden gasloos opgeleverd en hebben standaard vloerverwarming, goede isolatie en ventilatie! De Nederlandse overheid heeft besloten dat sinds 1 juli 2018 in Nederland alleen nog gasloos gebouwd mag worden. Dat betekent dat het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken niet meer mogelijk is. In 2050 moeten alle huishoudens gasloos wonen.

Lees verder

Op dinsdag 18 september a.s. start de verkoop van de 1e fase van De Heeren van Vroondaal. Het plan (onderdeel van Vroondaal Westmadepark) is een nieuwe ontwikkeling in Vroondaal. Met de ontwikkeling van De Heeren van Vroondaal wordt een vervolg gegeven aan de ontwikkeling van Vroondaal Aan het Park, dat inmiddels een begrip is in Den Haag en omstreken.

Lees verder

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van De Heeren van Vroondaal. Komende weken kunnen we dan ook steeds meer informatie delen! Dat doen we natuurlijk hier op de website, maar ook op onze Facebook pagina.

Lees verder

In Vroondaal Aan het Park is zo goed als alles verkocht. Wat een groot succes was het en wat is het enthousiasme over deze nieuwe wijk groot. Het heeft ons gestimuleerd om de volgende fase van Vroondaal minstens zo mooi maken. Deze nieuwe wijk heet Vroondaal Westmadepark, het plan met chique twee- en drie onder 1 kapwoningen, herenhuizen en villa’s draagt de naam De Heeren van Vroondaal.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?