De Heeren van Vroondaal
Logo Logo

Afgelopen zondag sloot de inschrijftermijn voor de herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen van De Heeren van Vroondaal fase 2. Inmiddels is de toewijzing afgerond. De optanten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen en de reservekandidaten hebben inmiddels bericht gekregen. De eerste gesprekken met de makelaars zijn al gepland! Wil jij ook wonen in De Heeren van Vroondaal fase 2?

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke Mijn Eigen Huis-account. Inschrijven kan tot zondag 17 maart 17.00 uur!

Lees verder

Save the date! Op woensdag 6 maart om 18:00 uur start de verkoop van de 31 luxe herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen van de Heeren van Vroondaal. Ga jij voor een ruim herenhuis of ben je verliefd geworden op een tweekapper? Aan jou de keuze! We vertellen je graag alles over de verkoop.

Lees verder

Achter de schermen is hard gewerkt aan de tweede fase van De Heeren van Vroondaal. In deze tweede fase komen weer luxe herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen terug. Zit jouw droomwoning erbij?

Lees verder

In de prachtige wijk De Heeren van Vroondaal vind je naast statige herenhuizen met klassieke kapconstructies ook luxe 2 onder 1 kap villa’s. Herkenbaar aan de erkers, torentjes en imposante raampartijen staan deze woningen zeker hun mannetje binnen de chique Haagse architectuur. En laat het nu net zo zijn dat er nog enkele bouwnummers van villa type A beschikbaar zijn. Ben jij benieuwd naar deze charmante villa’s? Lees dan snel verder.

Lees verder

Meer dan 65% verkocht!

Na een succesvolle start verkoop gaat het goed met de verkopen van de eerste fase met nieuwbouwwoningen in De Heeren van Vroondaal. Inmiddels is meer dan 65% van de 43 woningen verkocht. Wil je hier straks ook wonen? Bekijk welke woningen bij je woonwensen aansluiten en nog beschikbaar zijn.

Lees verder

Wil jij graag wonen in De Heeren van Vroondaal? Bekijk nu waar de eerste 43 woningen op deze prachtige woonlocatie liggen! De woningen liggen pal aan Park Madestein en dichtbij duinen en strand.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke Mijn Eigen Huis-account. Inschrijven kan tot maandag 1 oktober a.s. 17.00 uur.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de luxe woningen in De Heeren van Vroondaal in het nieuwe Vroondaal Westmadepark? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in De Heeren van Vroondaal. Hebben meerdere kandidaten een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?